AIWA-kraftsymbol

Detta är en symbol, en galdr. En symbol innehåller esoterisk och andligt innehåll och är mångfasetterad.

För att upptäcka en aspekt av denna symbols hemligheter så:

 • Ställ dig med fötterna axelbrett, fötterna parallella.
 • Skapa bilden i dig att du sänder rötter ned i marken som är de tre punkterna i Aiwa.
 • Håll upp dina armar i samma ställning som symbolen med händerna öppna, handflatorna och fingrar pekande upp mot himlen.
 • Andas nere i magen, slappna av i dig själv.
 • Tänk dig och skapa känslan av att du öppnar en lucka i ovanför ditt huvud och  längs med dina armar och händer.
 • Skapa upplevelsen i dig som om du låter en smekning av ljumt varmt vatten komma ned ovan från ditt huvud och in i dig och i dina händer och armar.
 • Vattnet flödar vidare ned genom din kropp ut genom dina fötter och fortsätter ned i Jorden.
 • Skapa och underhåll detta energiflöde eller vatten i dig och din kropp.
 • Släpp tankar, låt dem sväva bort som moln på himlen utan att du gör något med dem.
 • Låt detta flöde få finnas i och med dig hela tiden.

Hur känner du dig när du gjort detta?
Svara gärna genom en kommentar!

 

Välkommen på Segerblot! ...

SEGERBLOT

april 30, 2016, 4:00e m - april 30, 2016, 8:00e m

Segern är vår! Forn Sed Södermanland håller Segerblot i Mölnbo lördagen den 30:e april. Då firar vi att värmen segrat över kylan under våren. Firandet innefattar ett blot inne i skogen följt av ett gille kring brasans festligheter. Samling klockan 16:00 på parkeringen vid Fristastugan i Mölnbo. Därifrån går vi till viet där blotet hålls, vilket innebär promenad i terräng. Ta med dig en nypa frön till blotet. Efter blotet går vi till samlingsplatsen igen. Där håller vi gille genom att ansluta till det allmänna firandet av Valborg. Istället för knytkalas tar du med mat endast till dig själv eller köper på plats. Vi stannar alla kvar till klockan 20:00 då gillet slutar. Därefter bestämmer du hur länge du stannar. Vissa kommer börja firandet i förväg. De kommer gå till Bergasjön där de hågade tar ett bad. Du som vill delta får gärna ansluta till dem. Ni träffas vid samlingsplatsen klockan 14:00. Firandet sker utomhus, vilket innebär kläder efter väder. Att fira med oss är kostnadsfritt och du som vill bidra till verksamheten gör det på plats med kontanter. Kontakt: gode@fornsedsodermanland.se / www.facebook.com/MetastatePer OBS! Ingen anmälan krävs för deltagande. Allt du behöver är att komma. OBS! Vi ses!

View on Facebook

Välkommen på sejdcirkel med temat trådlöpa, att följa trådar i livet Väv! ...

Sejdcirkel

januari 22, 2016, 7:30e m - januari 22, 2016, 10:00e m

Sejdcirkel Sejd – att medvetet i flöde samverka med livskraft i allt och skapa livet, uppräthålla goda relationer ! Att kunna påverka och uppfatta livet som det är i dig själv och med andra – sejd att sjuda av medveten styrd livskraft. Träffarna inkluderar föredrag och information om fornseden och utövande av sejd och djup kontakt med Materna. Delsyfte är att träna völvor och sejdkarlar till att kunna tjänstgöra för medlemmarna, samfundet och samhället. På sikt kommer gruppen att bilda sejdgrupp inom Forn Sed Sverige. Planerar att hålla öppen sejdcirkel återkommande gånger i höst 2015 och vår 2016. Alla sejdcirklar är samma klockslag och veckodag, fredagar. kl 19.30 – 22.00 Gengåva: 200 kr / gång. Alla datumen är på Fredagar: 22 januari, 2016 tema: Väven, trådlöpa och lite om healing. 19 februari Tema: Sejdens kärna! 11 mars Tema: kraftsånger/galdrar 15 april Tema: Fylgja och Kraftdjur- inre och yttre relation! med fylgjadans (en efterfrågad aktivitet sedan förra gången!) 20 maj Tema: Yggdrasil med praktiska o konkreta spirituella användning !! Läs mer om sejd: skalleper.com/sejd-norron-shamanism/ Några delar av potentiella innehållet: ¤ Att komma hem i sig själv och hitta i sitt eget virvar av upplevelser. ¤ Första delen i resa i Yggdrasil och undervisning samt utövande av några av Yggdrasils många funktioner. ¤ Sejdisk kosmologi, Väven och Trädet ¤ Sätt att jorda dig och släppa taget ¤ Aktivering och övningar av din subtila energikropp och andningsträning - Hugandning ¤ Grunder och utövande av hugflykt och sejdiskt tillstånd. ¤ Träna inre föreställningar ¤ Fylgja/Kraftdjurskontakt och funktioner. ¤ Hitta din fultrogne och fördjupa din relation med denne ¤ Hugflykt(trumresa eller annan typ av resa) ¤ Grafiska Galdrar – krafttecken av olika slag ¤ Kraftsånger ¤ Trådlöpa ¤ Grundläggande om runor och runmagi Plats: Heart & Hand center, Allhelgonagatan 5, Stockholm Anmälan via hemsidan skalleper.com/sejdcirkel/

View on Facebook

På nyårsafton, torsdag blir det runor i radio Uppland P4 ca kl 9.40. SkallePer kommer dra runor för året som kommer!
Har valt några låtar från hedningars nutida musik. Det skall gå att lyssna på programmet i Nätheim.
...

View on Facebook

Om Bjarka-runan från runcoachen! ...

Bjarka-runan. Fruktsamhet, kvinnligt skapande och omvårdnad. Frigga är nära Bjarka-runan och krafter omkring graviditet och födande. Mer esoterisk dimension kan användare av Bjarkas kraft vara det som håller och ger utrymme och möjlighet för skapande utan att forcera. Mer hålla Utrymmet och låta processer ha sin gång. Kan ofta vara en känslig skillnad att driva kontra låta ske. Var i ditt liv kan du använda denna princip?

View on Facebook

Flöde i tankar, emotioner i nervbanor och energi-kropp finns hela tiden att skapa.
A-I-W-A!
...

View on Facebook

TACK för det året som passerat och många AIWA-sjungande stunder för det djupare och större önskar jag dig inför det kommande äringsåret 2015! ...

View on Facebook

5 Responses to AIWA-kraftsymbol

 1. Edward says:

  Kallas den galdren något? Jag menar, har den något namn?

  • skalleper says:

   Hej Edward, tack för frågan. Jag har inte något namn på denna galdr eller kraftsymbol. Bara innebörden och olika sätt som den kan brukas och riktas. Jag får ta och grunna och göra lite själsresa och återkommer då med ett svar till dig. Ha en väckande vintersolstånd o fullmåne. Skall kolla in din blogg, fast inte i dag pga ceremonin ikväll. Äring o Fred, SkallePer

 2. Skalleper says:

  Hej, den heter AIWA !

 3. Per Lundberg says:

  Det spontana har hänt i kaoset och möjligheterna som ständigt finns med och närvarande. Jag har lagt ut denna galder och någon annan har fångat upp den och speciellt efter att jag även namngav denna galdr har det hänt.
  Ulla Assarson har målat sin trumma med denna galdr!

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150137177353241&set=a.10150137177223241.287419.771183240

  Jätte kul o spännande för jag hade aldrig i min klaraste fantasi en tanke på att någon skulle bruka denna galder att måla och befästa på sin egen trumma!

 4. Pingback: Vertyg du alltid har med dig - Innerlifeflow

Vad tänker du om detta?