Hantverk för Själen

Själen, Kniven och Yxan som dansar samman med trä.

I mig och min kropps samberkan med själ och ande så finns det många fysiska former och

Runaradband under utformande.

dessa får ofta form i samspel med det material och syfte som föremålet skall bruka. Mest arbetar jag i trä och för hand, det vill säga inga eller så lite maskiner som drives av elektricitet. Andra material som jag tycker om är keramik, smidesjärn och glasblåsning.

 

Talarstav detalj av ände och kiftatuk

De föremål som formges är mycket speciella och jag har arbetat många år med att hitta min “röst”. Föremålen upplevs ofta som kraftfulla och formerna har mångfasetterade symbolisk innebörd som är hämtade från mina andliga upplevelser och synsätt.

Att forma trä har varit en del av mitt liv sedan barnsben. På bilderna så ser du ett litet smakprov av mitt skapande. Jag har fler bilder och är du intresserad så kan han skicka eller lägga upp fler bilder så att du kan se fler smakprov.

Vill du veta mer, så skicka ett mail

Säg vad du kan ha behov av så kan vi samarbeta att skapa ett vackert specialdesignat föremål för dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *