Talarstav

En talarstav är en stav eller föremål som används för ett mer strukturerat sätt att tala på i grupp. Den som håller i staven är den som talar och alla andra lyssnar.

Det är “hållarens” ansvar att tala om det som är relevant i samtalet och hålla det fokuserat och medveten i längd. Då talaren känner sig färdig så ger hen staven vidare till nästa person. I fornseden kan man kalla talarstav för malkavle eller budkavleMala eller mäla är gamla ord för att tala.

Cincopa WordPress plugin

Talarstav med kulhus och två Kiftatuker. Material Oxel som är mycket hårt. Den är helt gjord för hand med själskraft, handkraft o kniv så klart.
SÅLD !

 

Jag gör Malkavlar bara på beställning och utformar din efter de symboler och din andliga värld. Till exempel om du vill ha med ditt kraftdjur, med Runor eller andra symboler så kommer vi tillsammans fram till det. Priset varierar med detaljrikedom och arbete. En fingervisning är mellan 750-2000 kr. Vill du veta mer precist är det bättre att du frågar och berättar hur du vill ha det så kommer vi överens.

Vill du beställa din egen talarstav?

Comments are closed.